КАК РАБОТИМ

ФИЛОСОФИЯ

Адвокатско дружество „Такев Такева и Партньори“ е ангажирано с предоставянето на юридически услуги от най-високо качество и професионално ниво.

Адвокатите, които работят в дружеството, са отлични експерти в областта, в която практикуват.
Дружеството консултира редица уважавани клиенти и водещи компании в своя бранш.

Едновременно с това сме фокусирани върху бъдещето - обърнати навън и силно настроени към бързо променящия се свят. Стремим се да сме начело на иновациите в нашия сектор и целта ни е да поставяме еталон.

Стандартните решения не са достатъчни за нас. Всяко решение е толкова индивидуално, колкото поставената задача и толкова лично, колкото целта, която преследвате.

Имаме увереността да оспорим съществуващото мислене и да прокараме границите.

ЗАЩО НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБИРАТ НАС

Клиентите ни казват, че ценят стила на нашето партньорство, а ние уважаваме духа на екипната работа и сътрудничеството, върху които е построено нашето дружество.

РАЗБИРАНЕ
Бизнесът на клиентите ни е наш бизнес. Нашите клиенти са в основата на начина, по който работим. Разбирането на това, което те ценят и съответства на техните нужди, е в основата на нашия подход.
ЦЕННОСТИ
Ние се стремим да изграждаме култура,
в която винаги си задаваме въпроса:
"Как бихме могли да направим това по-добре".
СЪТРУДНИЧЕСТВО
Ние вярваме, че клиентите избират да работят с адвокати, които споделят техните ценности, които са отдадени на дългосрочни отношения, в които сътрудничеството има най-голямо значение.
ИДЕИ и ПРАКТИКА
Ние носим дългосрочна перспектива, възприемайки и прокарвайки нови идеи, но и опирайки се на установеното в практиката.
БЪРЗИНА и КАЧЕСТВО
Ние се вслушваме в нашите клиенти, за да можем да разберем техните настоящи и бъдещи нужди и да приспособим нашата работа, така че да ги посрещнем своевременно и адекватно.
ОТЗИВЧИВОСТ
Вярваме в силата на сътрудничеството, колегиалността и работата в екип и имаме отворен, достъпен стил.